donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 23 de setembre del 2022

PORTA LA CADIRA. NOVA EDICIÓ. LES DONES DE L'ESPORT FEMENÍ DE LLEIDA ENS ANIMEN A PARTICIPAR !!SOM-HI !!!ESPORT FEMENÍ LLEIDA, neix al 2019, amb la voluntat de comptar amb totes les persones relacionades amb l'esport a Lleida, per sumar sinergies i per donar visibilitat a la dona en el món de l'esport en totes les seves vessants: activitat física, esportistes, entrenadores, periodistes, salut...

 Els nostres objectius

 Treballem per la igualtat, la visibilització i inclusió en l'esport de nenes, joves, dones esportistes i dones que treballen per i per a l'esport, sigui femení i/o masculí i amb diversitat funcional. Creiem que aquesta inclusió ens fa créixer com a societat i com a persones, anant més enllà del que és purament l'esport, l'activitat física, la competició i l'oci.