donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 30 de maig del 2022

KRREGADES DE ROMANÇOS A BALÀFIA. US HO PERDREU ??

 
Krregades de Romanços nasqué a les terres de Ponent l'any 2010. Des dels inicis, el grup es formà amb la intenció de cantar a veus cançons i romanços que haguessin quedat en l’oblit, per donar-los a conèixer de nou. Ràpidament, la feina feta durant els primers anys les portà a quedar finalistes en el 5è concurs Sons de la Fira de la Mediterrània el novembre del 2012.

Krregades de Romanços salva de l’oblit cançons lleidatanes


Després de més de 10 anys de recorregut donant veu a cançons i romanços, les Krregades  han divulgat la gran tasca que han fet els i les recol·lectores de música de tradició oral. Per això, aquest nou disc vol ser un homenatge i agraïment a la feina realitzada per  aquestes persones.

A més a més, les artistes s’han marcat l’objectiu de crear un disc que sigui un producte de quilòmetre zero. Les Krregades, especialistes en divulgar la música de tradició oral de Ponent, s’han autoproduit el discl’han enregistrat a l’estudi La Gata Roja Produccions de Castellserà del pianista, compositor i productor, David Pradas, les aquarel·les de la portada del disc i del llibret han anat a càrrec de l’artista d’Alguaire, Enriqueta Vendrell i  l’estructura l’ha realitzat la dissenyadora gràfica lleidatana Eva Solanes.

US ESPEREM !!