donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 6 de gener del 2022

MARXA SILENCIOSA CONTRA ELS FEMINICIDIS

 

Les dones que es troben en situació de violència masclista tenen diferents recursos a disposició, com el telèfon gratuït 900 900 120, disponible les 24 hores del dia, o els serveis de la xarxa especialitzada, que els ofereixen diferents recursos d’acompanyament. És el cas dels Serveis d'Intervenció Especialitzada (SIE), que ofereixen atenció integral i recursos a les dones que han patit o pateixen violència masclista i a les seves filles i fills durant el procés de recuperació i reparació. Aquest servei proporciona atenció social i terapèutica especialitzada i continuada en relació al procés de violència viscut.

A més, la xarxa també compta amb els Serveis d’informació i atenció a les dones (SIAD) i l’ICDObert, de l'Institut Català de les Dones, que ofereixen informació sobre qualsevol àmbit (habitatge, legal, salut, etc.). Si cal, aquests recursos deriven les dones cap a entitats i organismes específics per continuar un acompanyament en el temps.Davant d’una situació d’emergència també es pot trucar al 112, un telèfon gratuït i que no deixa rastre.
Des del 2012 s’han comptabilitzat 100 feminicidis a Catalunya, xifra que mostra la condició estructural dels assassinats a dones pel fet de ser-ho