donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 6 de juny de 2021

Dossier estadístic 'Dones en l'esport' 2021.

OBSERVATORI CATALÀ DE L'ESPORT i l' OBSERVATORI DE LA IGUALTAT DE GÈNERE

En commemoració del Dia Mundial de l’Activitat Física, que se celebra el dilluns dia 6 d'abril a tot el món l' Institut Català de les Dones ha presentat el dossier estadístic de La Generalitat de Catalunya que  s'adhereix per onzè any consecutiu a una jornada que aquest any és excepcional a causa del confinament de la població motivat per la pandèmia del coronavirus. Per tot això, l’Observatori de la Igualtat de les Dones, òrgan adscrit a l’Institut Català de les dones i l’Observatori Català de l’Esport de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) han decidit sumar esforços per visibilitzar aquesta realitat amb l’elaboració d’un recull de dades amb perspectiva de gènere en matèria d’esports.

US CONVIDEM A CLICAR A LA IMATGE, VEURE LES DADES I DESGRANAR ELS RESULTATS. EN ESPORTISTES D'ALT NIVELL ESTEM EQUIPARADES. LES DADES INDIQUEN QUE LES DONES HAN BAIXAT A CAUSA DE LA PANDÈMIA, LA PRÀCTICA ESPORTIVA AMATER A NIVELL DE L'ANY 2008