donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 10 de setembre del 2020

CONSEQÜÈNCIES DE LA COVID-19 EN L'ESPORT FEMENÍ-L'ASSOCIACIÓ ESPORT FEMENÍ LLEIDA EN PARLA A LA 3a EDICIÓ "PORTA LA TEVA CADIRA"

Instantània de l'acte a càrrec de Jordi Fu

https://www.esportfemenilleida.com/activitats

3ª EDICIÓ: PORTA LA TEVA CADIRA

Crònica de l' Activitat, gentilesa de l'equip Esport Femení Lleida

 Dimecres 9 de setembre va tenir lloc la tercera edició del: “PORTA LA TEVA CADIRA”

“Porta la teva Cadira” caracteritzat per unes mesures de seguretat per la COVID.19 i unes condicions meteorològiques de darrer moment poc favorables. Vam haver d’improvisar un nou espai per a la realització, la glorieta dels Camps Elisis. Refugi de pluja.

Va esdevenir, respectant les distàncies de seguretat un lloc idíl·lic  i alhora màgic.

Grans professionals amb una àmplia trajectòria van aportar la seva experiència.

Vam parlar de om hem canviat les nostres rutines, els nostres hàbits, el rendiment esportiu ... així com ha afectat la Covid-19 i les seves conseqüències als grups més vulnerables.

Van marcar la sessió les desigualtats socials i el paper, novament, de la dona en tota aquesta etapa, van donar continuïtat al debat.

Finalment la nutrició i l'exercici físic van tancar la sessió sense deixar de banda les recomanacions de la nostra col·laboradora la fisioterapeuta Clara Bergé.

Amb cada acte de "Porta la teva cadira" aprenem i creixem com a entitat.

Els valors, l'experiència i la saviesa van ser  presents.

Una jornada on ens ha acompanyat la pluja, això ha fet que l’ assistència de persones davallés però que sens dubte, repetirem amb més força i tornarem a gaudir.

Agraïments a: Naila Martínez (nutricionista), Anna Salazar (Orum Centre), Clara Bergé (fisioterapeuta), Dra. Carme Campoy (sociologa i fisiotaerapeuta), Núria Codina (hipopressius Lleida), Glòria Cornet (terapeuta emocional), Toni Baró (President de la FAVLleida), Gemma Villanueva (Cap del Servei d'esports de l'Ajuntament de Lleida) i la Dra. Gemma Espigares (Diputada al parlament de Catalunya per Lleida).

Gràcies a tots i a totes