donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 23 d’abril del 2020

23 d'abril 2020 SANT JORDI CONFINADES !!

És bonic el dia de Sant Jordi. A Catalunya és el nostre dia dels enamorats. Ens regalem llibres i roses. I petons i abraçades. Les persones i els llibres ocupen carrers i places, es talla el trànsit del centre de les capitals, les llibreries també s’omplen de gent i l’escriptor i la escriptora és la persona més cercada. Surt a signar llibres i parla, ni que sigui escaridament, amb els seus lectors i amb gent que no ho són, però que li fan confiança, perquè han triat el seu llibre per a regalar.
US DEIXEM AQUÍ EL TESTIMONI DE 3 ESCRIPTORES
Trio de triomfadores en el Sant Jordi confinat A falta de les tradicionals -i controvertides- llistes que cada any per Sant Jordi proporciona el Gremi de Llibreters de Catalunya, tot apunta que seran al podi Eva Baltasar, amb "Boulder"; Irene Solà, amb "Canto jo i la muntanya balla", i Txell Feixas, amb "Dones Valentes". Amb elles, al "Catalunya nit" de Catalunya Ràdio hem parlat de com han viscut aquesta diada tan diferent i atípica.