donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 16 de març del 2020

TOTES LES ACTIVITATS DE DONABALAFIA I AVV BALÀFIA QUEDEN APLAÇADES

Comunicat de tancament temporal de donabalafia i l' AVV Balàfia i totes les seves activitats.
Benvolguts i benvolgudes,
Amb la nova ampliació de l'estat d'alarma per contenir l'expansió del Coronavirus COVID - 19 (SARS-CoV-2) 
(més informació Catalunya - Àrea Bàsica de Salut - Mundial) i sense la visió d'una data concreta per poder arrencar de nou, les  Juntes de donabalafia associació i l'AVV Balàfia romandran tancades fins a nou avís.
Anteriorment, ja vam informar de les activitats que se suspenien i les que quedaven aplaçades. Amb l'augment de dies de confinament hi ha més activitats que es veuran afectades, per això, us volem comunicar que de moment les activitats que resultin afectades queden aplaçades i s'intentarà buscar noves dates per realitzar-les.
Us mantindrem informades i informats sobre qualsevol novetat. Resteu atentes a totes les comunicacions per part de les autoritats i, sobretot, preneu totes les precaucions possibles per a minimitzar l'impacte d'aquesta situació.
Moltes gràcies 
i cuideu-vos molt !!!
Esperem veure'ns ben aviat!
 16 de març de 2020