donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 8 de març del 2020

“Per una carrera sense obstacles!” MANIFEST DIA DE LA DONA 2020

MANIFEST DEL MÓN DE L'ESPORT 
8 DE MARÇ 2020
UFFEC
Amb motiu del Dia Internacional dels Drets de les Dones, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) volem fer públic i reiterar el nostre compromís per l’assoliment de la igualtat efectiva entre homes i dones a l’esport, en tots els seus àmbits, DONABALAFIA ASSOCIACIÓ SUBSCRIU AQUEST MANIFEST I ÉS COMPROMET A TREBALLAR EN FAVOR DE L'ESPORT FEMENÍ I PER DONAR VISIBILITAT A LES DONES QUE TREBALLEN EN AQUEST MÓN.
L’esport és una poderosa eina de transformació de la societat i les federacions esportives som conscients del paper rellevant que juguem també en la lluita per la igualtat de gènere. El dret de les dones a no ser discriminades i gaudir de les mateixes oportunitats és un dret fonamental i un principi bàsic de la Carta Olímpica que aglutina el conjunt del seu moviment.
Avui, tot i ser conscients del camí que queda per recórrer, la Unió de Federacions vol retre homenatge a les dones de l’esport, a les dones que han assumit el compromís de liderar un equip, un club o una federació, ja sigui des del paper de directives, entrenadores, àrbitres, esportistes o voluntàries.
Gràcies
Gràcies per posar a disposició de l’esport els vostres valors i fer del nostre sector un sector encara més valuós.
Gràcies per liderar en femení i ajudar amb el vostre exemple perquè més dones continuïn fent créixer la participació femenina a l’esport.
Gràcies perquè amb vosaltres l’esport segueix fent passos cap a la igualtat.
Gràcies perquè sou el més ferm testimoni que des de l’esport també lluitem per canviar les coses.
Gràcies per no rendir-vos. 
Gràcies per la vostra passió.
La Unió de Federacions Esportives per la Igualtat. Per una carrera sense obstacles! #SomEsportFeminista #8M2020