donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 12 de febrer del 2020

DIVENDRES DEFENSEM LA NOSTRA PAGESIA!! MANIFESTACIÓ

“Salvem la pagesia,
defensem el món rural”
14 de febrer de 2020
Sortida: escultura del 
Tractor dels Camps Elisis –
a les 9 h del matí

Manifestació

Us informem que aquest divendres 14 de febrer de 2020, tindrà lloc un gran manifestació de la pagesia de Lleida i comarques, demanem preus justos per poder continuar vivint de la pagesia en un moment molt complicat per les nostres veïnes i veïns de l’Horta de Lleida, amb el lema “Salvem la pagesia, defensem el món rural”.

Està previst que hi participin tractors i que arribin fins a la ciutat de Lleida per denunciar la situació crítica que travessa la pagesia, per reivindicar solucions i que aquest sector tingui futur.

Les dones de la Comissió de l’Horta de la FAVLL també hi participaran amb una pancarta que sortiran a les 9 h del matí, des de l’escultura del Tractor dels Camps Elisis direcció a la plaça Sant Joan. A la plaça Sant Joan s’iniciarà un recorregut per tota la ciutat de Lleida, tan persones com tractors. I animen a totes les veïnes i veïns dels barris i de les partides de la l’Horta de Lleida que també hi participin, per donar suport a aquest col·lectiu i assegurar el seu futur, perquè és imprescindible per continuar vivint de la terra.