donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 29 de febrer del 2020

8 de març 2020 DIA INTERNACIONAL DE LA DONA Sóc de la Generació Igualtat


Aquest any el lema s'anomena "Sóc de la Generació Igualtat": Pels drets de les dones", seguint els passos de la campanya d'ONU Dones amb el mateix nom (Generació Igualtat) i que commemora el 25è aniversari de la Declaració i Plataforma d' acció de Beijing (1995), el full de ruta més progressista per a l'empoderament de les dones i les nenes a tot el món.


A més en aquest any també se celebraran altres èxits significatius per a l'Organització, com pot ser el 10è aniversari de la creació d'ONU Dones, entre d'altres. 

El consens que està sorgint a nivell mundial és que, malgrat alguns progressos, el canvi real ha estat desesperadament lent per a la majoria de les dones i nenes al món. A el dia d'avui, cap país pot pretendre que ha assolit la igualtat de gènere. Hi ha una sèrie d'obstacles que romanen sense canvis. Les dones i les nenes segueixen sent infravalorades; treballen més, guanyen menys i tenen menys opcions; i pateixen múltiples formes de violència a la llar i en espais públics. A més, hi ha una amenaça significativa de reversió dels èxits feministes que tant d'esforç va costar aconseguir.

L'any 2020 representa una oportunitat excepcional per mobilitzar l'acció mundial per tal d'aconseguir la igualtat de gènere, MÉS EQUITAT i aconseguir el ple gaudi dels drets humans de totes les dones i nenes.