donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 8 de gener del 2020

Omplim el 2020 de sororitat feminista! Fem nostre el Lema d'aquest any de la Xarxa Feminista i us animem a explorar les seves propostes!

US PRESENTEM LA PÀGINA
de la Xarxa Feminista
La Xarxa Feminista és un espai de relació política, obert a dones, lesbianes i trans i a grups feministes. La Xarxa existeix des de l’ any 1996 com a conseqüència de la celebració de les Jornades “20 anys de feminisme a Catalunya” quan vam constatar la necessitat de crear un espai on impulsar la convivència de tots els feminismes treballant cadascú des de la seva realitat i enriquint-nos unes a les altres amb les nostres diferències. La pràctica de relació política entre feministes és una de les eines per a consolidar la força transformadora de la lluita per a la llibertat de les dones en tots els àmbits de la vida social, econòmica i política. Una pràctica que ha esdevingut un dels trets més significatius i característics del Moviment Feminista a Catalunya.
Els objectius de la Xarxa Feminista són:
• Impulsar la relació política entre grups feministes i dones, lesbianes i trans de tot Catalunya i d’ arreu.
• Intercanviar experiències, propostes i pràctiques per a propiciar el coneixement dels diferents feminismes.
• Posar de manifest la diversitat d’orígens, interessos, opcions, trajectòries vitals i formes de pensar i treballar la transversalitat de les opressions que vivim sota el patriarcat.
• Donar força política i visibilitat a tot el que fem les dones, lesbianes i trans.

La Xarxa Feminista està formada per les sòcies i un grup dinamitzador que impulsa l’organització de l’Escola Feminista d’Estiu (EFE)  que se celebra des de l’any 2010 i les Jornades del moviment feminista que es fan cada 10 anys (1996, 2006 i 2016). 
I US CONVIDEM 
A ENDINSAR-VOS A L'EXPOSICIÓ de l'Andrea Btoy
Andrea Michaelsson, àlies Btoy, és una artista urbana de Barcelona formada a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Barcelona. L’any 2002, fruit d’experimentar amb tècniques plàstiques de caràcter lliure i improvisat (aerosol, pintura plàstica, etc.)
amb el suport de les parets del carrer, es comença a dedicar com a artista. Des d’aleshores, ha pintat murals pels carrers de Barcelona i ha exposat la seva obra en diferents ciutats com París, Londres o Jakarta, en festivals com The Cans Festival, on va col·laborar amb l’artista Banksy, i al museu de Bundeskunsthalle, de Bonn, i a la Tour 13 de París.