donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 24 de novembre del 2019

XERRADA: LA PROBLEMÀTICA DE LA DONA SAHRAUÍ REFUGUIADA A CÀRREC DE NAHA HMETU.DIJOUS 28 AL CENTRE CÍVIC DE BALÀFIA

La Fundació Lleida Solidària (FLS) organitza la xerrada, "La Problemàtica de la Dona Sahrauí Refugiada" a càrrec de Naha Hmetu, dona refugiada sahrauí. Parlarà dels problemes, vivències, present i futur de les dones sahrauís refugiades. En col.laboració amb AVV Balàfia i donabalafia i l' Ajuntament de Lleida,  dijous 28 de novembre a la Biblioteca del Centre Cívic de Balàfia Maria Mercè Marçal, Carrer del Penedés, 18,  a les 19:00h.
La informació sobre la situació als campaments saharauis és escassa i sovint desactualitzada. Pels mitjans de comunicació ens arriben informacions molt de tant en tant i solament informen quan hi ha algun incident o quan es duen a terme intents de diàleg per part de la MINURSO, i exceptuant algun reportatge. la realitat del poble sahrauí no arriba a occident Qui posa el punt de mira en aquesta part del planeta són sobretot els i les cooperants. Aquesta xerrada en donarà informació de primera mà de la realitat dels campaments, de les famílies, de les dones, baula més feble i forta, com sempre, segons com és miri, d'aquesta situació. Parlar amb la Naha Hmetu ens permetrà conèixer de primera mà la realitat dels assentaments. 
US ESPEREM!!