donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 22 de novembre del 2019

POESIA A BALÀFIA. COMMEMOREM L'ANY BROSSA I EL DIA INTERNACIONAL ENVERS LA VIOLÈNCIA MASCLISTA. RECITAREM. CONTRA LA VIOLÈNCIA POESIA

El proper dia 26 de novembre a les 19h l'Associació de Veïns de Balàfia celebrarem el Recital Poètic de Tardor 2019 a la Sala de Lectura "Ma. Mercè Marçal" del Centre Cívic de Balàfia, enguany dedicats als poetes na Rosa Fabregat i Armengol i en Joan Brossa i Cuervo, donat que la Generalitat de Catalunya els va triar a la primera per a la celebració del Dia Mundial de la Poesia i al segon per la celebració del seu Centenari de naixement.
Per a aquest acte comptem com sempre amb la participació de poetes i poetesses, recitadors i recitadores, rapsodes i tot aquell o aquella que estigui interessat en participar-hi en aquest esdeveniment literari.