donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 16 d’octubre del 2019

Dia Mundial de l’Alimentació: producció responsable i reaprofitament segur :Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l'activitat física i l'alimentació saludable (PAAS) DOTZE ANYS

El 16 d’octubre se celebra el Dia Mundial de l’Alimentació sota el lema “Fam zero”. Amb aquesta commemoració es pretén promoure la consciència i l’acció a tot el món per aquells que passen fam i recordar la necessitat de garantir una alimentació sana per a tota la gent.
Aconseguir la Fam Zero pel 2030 és el punt 2 dels objectius de l’Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació i l'Agricultura (FAO) de desenvolupament sostenible. La sostenibilitat, la fam i la seguretat alimentària estan intrínsecament vinculades. És pretén que les administracions, els agents econòmics i socials i els propis ciutadans puguin ser cada vegada més conscients de la transcendència que té el poder aconseguir una seguretat alimentària sostenible i equitativa, per avançar, així, cap a una dieta saludable i contribuir a l'eliminació del fam i la malnutrició.

XII Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l'activitat física 
i l'alimentació saludable 
(PAAS)

El Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l'activitat física i l'alimentació saludable, conegut com PAAS, és la resposta de SalutPública per prevenir i controlar l’epidèmia d’obesitat que viuen els països industrialitzats i que està a la base de molts dels problemes de salut crònics.
L’enfocament del PAAS és integral i intersectorial. Treballa per un costat la capacitació de les persones i les comunitats per prendre decisions informades sobre la seva salut per l’altre, el desenvolupament d'entorns generadors de salut.
Dins del PAAS s'inclouen accions de promoció de la salut mitjançant l'activitat física i l'alimentació saludable en cinc àmbits: educatiusanitaricomunitarilaboral i de recerca.  Algunes d'aquestes accions són pròpies d n'hi ha d'altres a les quals s'ha donat assessorament tècnic i/o suport institucional.
El PAAS compta amb la participació d’altres departaments de la Generalitat, ajuntaments i ens locals, institucions sanitàries i educatives, gremis, fundacions, empreses privades i altres entitats. Des de l'any 2010 Balàfia col.labora.