donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 30 de gener del 2019

PREPARANT EL 8 DE MARÇ: Seixanta tercer període de sessions de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona -CSW- serà del 11 al 22 de març de 2019 a la seu de les Nacions Unides a Nova York.

La CSW és un òrgan mundial de formulació de polítiques dedicat exclusivament a la promoció de la igualtat d’oportunitats i l'apoderament de les dones. Cada any reuneix representants dels estats membres, entitats de l’ONU i organitzacions no governamentals consultives, com és el Consell Nacional de Dones de Catalunya, per analitzar els progressos i fixar els reptes de futur a nivell mundial.
Aquest any 2019:
Tema prioritari: Sistemes de protecció social, accés als serveis públics i infraestructura sostenible per a la igualtat entre els gèneres i l'apoderament de les dones i les nenes
Tema d'examen: L'empoderament de la dona i el seu vincle amb el desenvolupament sostenible ( conclusions convingudes del 60è període de sessions) ODS
Conferències mundials sobre les dones
A ressò de la IV Conferència Mundial sobre les dones-BEIJING, 1995
(última)
            a)  Declaració de Pequín
            b)  Plataforma d’Acció
Cada any DONES de tot el món és reuneixen a Nova York per parlar de DDHH, del progrés i de la humanitat
El programa d'esdeveniments paral·lels o activitats organitzades fora del programa formal de la sessió de la Comissió ofereix una excel·lent oportunitat per als Estats Membres, entitats de les Nacions Unides i ONG per debatre temes de la Comissió i altres qüestions d'igualtat de gènere.


Actes secundaris celebrats a les instal·lacions de la ONU
Les missions permanents i les organitzacions de l'ONU mantenen esdeveniments paral·lels a les instal·lacions de la ONU durant la sessió de CSW. El sistema de reserves d'habitacions en línia per a esdeveniments paral·lels amb motiu del sexagésimo tercer període de sessions de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona (CSW63) estarà obert el dijous 13 de desembre de 2018 a les 9:00 am. Les missions permanents i les entitats de les Nacions Unides interessades a reservar una habitació per a un esdeveniment paral·lel se'ls demana que firmeu un compte d'usuari per a la propera sessió (CSW63). Els comptes d'usuari de les sessions anteriors no són vàlides. La inscripció està oberta a partir d'ara i els organitzadors se'ls anima a inscriure's abans de la data d'obertura de la reserva a l'habitació en línia. Per registrar-se en un compte, poseu-vos en contacte amb ONU-Dones (correu electrònic csw.sideevents@unwomen.org).
 
Actes paral·lels celebrats al Centre de l'Església i altres llocs. Els esdeveniments paral·lels organitzats per ONG es fan fora de les instal·lacions de les Nacions Unides, generalment al Centre de l'Església (ubicat a la intersecció de la 44th Street i First Avenue, a través de l'edifici de la Secretaria de l'ONU). Qualsevol ONG pot organitzar i assistir a aquests esdeveniments, subjectes a disponibilitat d'espai.


Les ONG que vulguin organitzar un esdeveniment paral·lel durant la sessió de la CSW haurien de contactar directament amb el Comitè de les Nacions Unides sobre la Condició Jurídica i Social de la Dona, que és un grup d'ONG de dones de Nova York que es troben en estat consultiu amb el Consell Econòmic i Social. Per obtenir més informació, visiteu el lloc web del Comitè de les ONG sobre la Condició de la Dona a http://www.ngocsw.org. Totes les preguntes sobre esdeveniments patrocinats per ONG haurien d'adreçar-se al Comitè de les Nacions Unides sobre la Condició Jurídica i Social de la Dona a través de info@ngocsw.org. El CNDC juntament amb el Govern de la Generalitat de Catalunya organitzen diferents conferències i xerrades. Des de l'any .... té estatus a aquest esdeveniment global.
Una delegació de representants d’entitats del CNDC participa a la 63a Sessió de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona (CSW) de l’ONU. El CNDC, òrgan de participació de 386 entitats de tot Catalunya, organitza jornades en el marc del Fòrum de les ONG de la CSW63 per visibilitzar el seu rol per avançar en l’Agenda 2030 feminista a Catalunya.