donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 20 de gener del 2019

A BALÀFIA a la Sala de Lectura Maria Mercè Marçal del Centre Cívic LAUDANER LA HISTÒRIA DE MOLTES HISTÒRIES

Bea Magaña (Madrid, 1973). Escriptora i correctora. Es va donar a conèixer el 2011 a través del seu bloc Històries d'Thèramon. En 2013 autopublica una de les seves set novel·les inèdites: El noi perfecte no sap ballar el twist, que guanya el II Premi Passió per la Novel·la Romàntica en la categoria de Millor Novel·la Romàntica Juvenil autopublicada. Des 2014, ha participat en diverses antologies. La seva vuitena novel·la està pendent de valoració per una editorial. Autora del bloc Vaig a Ser Llegenda http://dedragonesyzombis.blogspot.com.

Si creus que no pots fer alguna cosa, no podràs. Així que creu en tu. I, si amb això no n'hi ha prou, confia en aquells que si que creuen en tu...Així comença la sinopsi de Lauder l' autora de la història d'un drac que no s'atrevia a volar ...
VENIU A BALÀFIA I 
LA PODREU ESCOLTAR