donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 14 de novembre del 2018

PREMIS AP! LLEIDA. DEMÀ RECONEIXEMENT A UN MUNT DE DONES QUE MOUEN LLEIDA. HI SOU CONVIDADES I CONVIDATS

Els premis Ap! Lleida tenen com a objectiu reconèixer l’èxit de les dones com a empresàries, directives o professionals en diferents àmbits com la cultura, l’art, l’esport, la comunicació i l’emprenedoria. També a aquelles empreses que assoleixen reptes importants en la societat actual com la igualtat d’oportunitats em l’àmbit laboral, la conciliació, la innovació, l’ajut humanitari, entre altres. 11 disciplines diferents i 2 reconeixements especials composen l’edició d’aquest any.
Gràcies a la rellevància de les dones i empreses guardonades el Ap! Lleida han aconseguit esdevenir un reconeixement social i institucional al món empresarial, a la vegada que ja són uns guardons de referència per a la ciutat de Lleida i comarques.
US DONEM LA BENVINGUDA A LA XII EDICIÓ DELS PREMIS AP! LLEIDA
L’ampli ventall de categories i l’alt nivell assolit dels premis atorgats en edicions anteriors, fan possible que els Ap! Lleida hagin consolidat, any rere any, allò que en el món de l’empresa té un valor gairebé incalculable: la Marca, que permet identificar uns premis de qualitat a la vegada que es consolida el reconeixement al potencial femení d’empresàries, directives i professionals, que són la raó de ser de Ap! Lleida i dels Premis a l’Excel·lència.
Uns guardons de prestigi que tenen com a finalitat el reconèixer l’èxit de dones que estan al capdavant d’una empresa rellevant, d’un projecte d’investigació científica, professionals de diferents sectors, ambaixadores en àmbits com l’esport o la cultura, empreses que lluiten per la igualtat d’oportunitats i entitats solidàries entre altres.
Aquest any volem sorprendre-us amb novetats i fer així un premis diferents.
Anima’t, participa i vine!