donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 17 de novembre del 2018

GRÀCIES Ap! Lleida



AGRAÏMENT 
al Reconeixement  Especial a la Dona Emblemàtica 
Ap! Lleida a Jos Farreny
GRÀCIES. Estic contenta i agraïda. El reconeixment és també per a la família i tota la gent voluntària del meu voltant. Són els pilars bàsics del nostre treball. Sense la gent que dona el temps, el seu temps per construir un barri millor, una ciutat millor, una societat millor, no seria!

Puc dir amb orgull que estic envoltada de grans persones, generoses, voluntàries, que treballen amb amor. La vida et dona moltes coses positives, aquest reconeixement n'és una. Compto amb vosaltres sempre. Hi sou i m'agrada compartir-lo. Val la pena!
GRÀCIES. GRÀCIES. GRÀCIES.
A l’associació em diuen que sempre ho dic massa vegades, no és veritat. M’agrada dir-ho, m’agrada donar les gràcies perquè quan ho dic és a gent que s’ho mereix molt!! I a qui no, no li dic.
DONES d’ Ap! Lleida, ho heu encertat! GRÀCIES! 
Accepto aquest premi en representació de moltes dones QUE COM VOSALTRES treballen en favor d’una societat millor, d’un món més just i pels DDHH i això vol dir que treballen per les DONES. Perquè ENCARA NO HI HA EQUITAT, NI IGUALTAT, NO ES JUST PER A MOLTES DONES.
EN AQUESTA SOCIETAT DE LA PRESA I LES XARXES SOCIALS VIVIM DE SÍMBOLS DE GESTS I D’ACCIONS. D’AQUÍ UNS DIES LES MÀXIMES AUTORITATS PARLARAN DE QUE S’HA ERRADICAR LA VIOLÈNCIA MASCLISTA. QUINA ACCIÓ FARAN? ESPERO QUE NO HO DELEGUIN !! PER ALLÓ DELS SÍMBOLS, ES PROU IMPORTANT!!! ALGUNS ENS ASSESSINEN !!
AH, ... I LES DONES ESPORTISTES, SENYORES I SENYORS NO LLUITEM PROU PER ELLES, NO RECONEIXEM PROU ELS SEUS MÈRITS. FAN 150KM EN BICI, TOT SEGUIT CORREN UNA MARATÓ I Desprès FAN 10KM NADANT... HO FAN IGUAL QUE ELS HOMES PERÒ ELLES SEMPRE REBEN UN RECONEIXEMENT INFERIOR!! NO ELS RECONEIXEM PROU EL SEU ESFORÇ – TREBALL- CONSTÀNCIA – IL.LUSIÓ.
AUTORITATS FALTEN GESTS !!
FALTA VISIBILITZACIÓ!! FEM-LES VISIBLES !! AMUNT XARXES SOCIALS. OMPLIU-LES DE FOTOGRAFIES FEM VISIBLE TAN D’ESFORÇ. DES DE BALÀFIA US PROPOSEM UN HASTAG #Balafiaxdonaiesport
I VOSALTRES DONES EMPRESÀRIES. DONES VALENTES, EMPRENEDORES SOU EL NOSTRE ORGULL I EL MIRALL PEL FUTUR. SOU COM AQUELLES PIONERES QUE ANAVEN A CONQUERIR L’OEST. SOM DE L’OEST ...SOU FORTES. ENDAVANT i GRÀCIES.

Va per la família I per  les dones de totes les contrades empresonades injustament, en nom de totes elles. GRÀCIES. GRÀCIES. GRÀCIES. 3 VOLTES REBEL
EMPREMTES D’AMOR
El temps no passa inútilment.
El camí és llarg i no pas sempre recte.
 A voltes cal canviar de ruta, i a cada
contrada podem trobar nous
paisatges, no sempre del tot nítids,
però el gest fidel que conferim  a cada muda
ens dóna la certesa que no hi ha certeses.
Quan vegem el sol que va cap
a ponent, deixant enrera
tanta llum i ombra, no ens
 tanquem a l’estança dels records
 ni vulguem perseguir ombres,
ni la pols cerquem en el llarg
 rastre que enrera hem deixat tot
fent camí, perquè al capdamunt
de tantes rutes,  enmig de vells
arbres eixorcs,  sols l’empremta
de l’amor caldrà buscar-hi, i
entendre que el gest fidel
que hem conferit a cada muda
 ens dóna la certesa que
 no hi ha certeses.
El temps passa

Àlbum de Quima Jaume