donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 6 d’octubre del 2018

La reforma de la Llei de l'esport de Catalunya

"Preparades.Llestes.Llei"

reforma de la Llei de l'esport de Catalunya

Ja ha començat la cursa per reformar l'actual Llei de l'esport de Catalunya. La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) està en ple procés per tirar endavant una iniciativa legislativa popular(ILP) i ja estan buscant signatures.
Una llei del segle XXI
La mateixa UFEC assegura que volen "una llei que ens representi, que promogui els nostres valors i que tingui per objectiu impulsar l'esport català". També es vol una llei que "millori la pràctica esportiva i el sistema de gestió de l'esport".
La proposta de text legislatiu ha passat tots els tràmits pertinents fins arribar al punt actual, confirmant-se el passat 28 de maig quan va ser publicat pel Butlletí Oficial del Parlament. L'objectiu que es va establir per passar a la següent ronda és la recollida de les ja conegudes 50.000 firmes. Les intencions, a banda de la renovació d'una llei que necessita una actualització, és adaptar les normes al segle XXI. De moment, segons afirma la UFEC, la recollida de signatures va "molt bé", i a partir del mes de setembre ja es faran oficials les primeres xifres.
Els tempos de la llei són sis mesos de termini per entregar les signatures, amb data límit el 23 de novembre del 2018, però amb una possibilitat de pròrroga que va fins a finals del mes de febrer del 2019. A partir d'aquí i un cop assolits els mínims exigits per tirar endavant la llei, s'hauran d'esperar sis mesos més en el procés de la tramitació parlamentària.
INORMA'T. DIGUES LA TEVA. IMPLICA'T. 
I SI VOLS, SIGNA