donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 24 d’octubre del 2018

A 6 MESOS DE LA SENTÈNCIA DE LA MANADA

El que esperem del sistema judicial és que sigui just i que garanteixi el bon tracte i l'oportunitat de poder reparar les víctimes de delictes. Que ofereixi confiança a les dones que pateixen violència i s'atreveixen a denunciar-la, i sobretot que no donin el pas a la IMPUNITAT als autors d'aquests delictes tan greus.
És urgent jutjar amb perspectiva de gènere i erradicar el masclisme de tota la societat, però ho és més fer-ho en totes aquelles institucions que, en un estat de dret, han de garantir la seguretat, la llibertat i els drets de les dones que són drets humans. Unes institucions que han d'acompanyar, formar, i si cal obligar als seus professionals a tenir formació en gènere.S'han de revisar les lleis injustes. S'ha de concretar millor els delictes que pateixen les dones pel fet de ser-ho.

NO ÉS ABÚS, ÉS VIOLOLACIÓ
#NoEsNo
Fa temps que s'identifiquen i denuncien les formes que adopta el patriarcat per mantenir-se i reproduir-se. Una d'aquestes formes, fruit de l'abús de poder basat en la força i la violència vers les dones, és la violència sexual, potser una de les violències masclistes més humiliants i vexatòries. 
La decisió judicial de fa 6 mesos va estar i és contestada de manera generalitzada per una societat formada per persones cansades de veure com les dones són tractades com a de segona categoria. Queda clar que sinó hi ha un SÍ ES VIOLACIÓ. CAL UN SÍ. LA RESTA ÉS VIOLACIÓ.