donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 14 d’agost del 2018

PREVI A LA FESTA MAJOR DE BALÀFIA dia 18 d'agost - FESTA COUNTRY

BALLAR Millora la salut cardiovascular

Ballar és un exercici aeròbic que té en la salut cardiovascular efectes similars als d'altres tipus d'exercici, com ara caminar o anar en bicicleta: millora la circulació sanguínia, controla la pressió arterial, augmenta la capacitat pulmonar, ajuda a cremar l'excés de greix corporal i a controlar els nivells de colesterol i de sucre a la sang.
Els experts destaquen que és una de les millors teràpies per tenir un cor sa i fort, sobretot en pacients amb insuficiència cardíaca, ja que el 50% solen abandonar la pràctica d'activitat física al cap d'un mes. El factor psicològic que associa ballar a moments de diversió fa que l'activitat física es realitzi amb menys esforç mental del que es realitzaria si s'estigués practicant un altre tipus d'exercici, com ara córrer.

Ballar Country una activitat divertida i amb molts beneficis per a la salut