donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 21 de juliol del 2018

MARXEM DE VACANCES FINS AL 6 D'AGOST DE 2018. TOT PREPARANT LA FESTA MAJOR DE BALÀFIA DIES 23-24-25-26 i 27 d'agost de 2018

…marxem de vacances !!!!
Estem a les portes de les vacances i aquest any us volem parlar dels beneficis de fer vacances en família. Per això hem buscat informació a diferents portals i us deixem aquestes reflexions. Diuen que l’estiu és un temps ideal per enfortir els vincles familiars. Però,…s’enforteixen igual si ens quedem a casa en l’entorn de rutina habitual que si marxem de vacances en família? És important sortir de casa? S’enforteixen diferent, el canvi d’entorn facilita que les coses de cada dia s’hagin de fer de manera diferent, els rols habituals segurament es modifiquin durant les vacances, i això pot ser molt divertit i estimulant. A més a més, canviar d’entorn ens ajuda a desconnectar, a il·lusionar-nos i a estar més relaxats, especialment si passem les vacances en un entorn natural, i això pot afavorir molt la comunicació familiar i ens ajuda a carregar les piles.
TORNEM EL 6 D'AGOST RENOVADES !!!
PER QUAN TORNEM ...
Les dones esportistes sortim a la premsa escrita i a la televisió en les mateixes proporcions que els homes? 
Som tractades d'igual manera? 
Els mitjans de comunicació són simplement un reflex de la societat o, al contrari, la configuren amb els seus missatges i missatgers?
...TENIM FEINA