donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 4 de juliol del 2018

Aquest any el "Xupinazo" serà amb camiseta negra!

Divendres DE NEGRE  per SANT FERMÍ
El proper divendres s’inauguren les Festes de San Fermín, aquesta edició arriba marcadíssima per la sentencia i la llibertat provisional del membres de la infame manada.
La sortida de presó dels cinc homes acusats d’abusar sexualment (i no d’agredir, com demanava la fiscalia) una jove el 2016 ha augmentat encara més el rebuig social entorn d’un dels casos de violència masclista més mediàtics dels últims anys i contra el qual s’ha posicionat també diferents personalitats polítiques i gran part de la societat civil.
Està circulant a través de les xarxes socials una proposta on és demana a les dones que portin una samarreta negra el divendres 6 de juliol, dia del Chupinazo, per expressar el seu rebuig cap a la violència masclista. La iniciativa, que inicialment s’anava a fer només a Pamplona, on tindrà lloc la celebració, s’està fent viral i ara va més enllà i prova de mobilitzar totes les dones de l’ estat espanyol. El negre, diu el missatge que circula per WhatsApp, Facebook i Twitter, simbolitzarà el "dol", el "duel" i la "indignació".A Twitter, l’'hashtag' #MujeresDeLutoPorLaManada recull aquesta mobilització.
Des de donabalafia associació sempre s'afirma que l’equitat sorgirà quan dones i homes ho vulguem realment. No val mirar cap a l'altra banda!
Jo ja tinc la meva samarreta negra preparada per divendres, i tu??
 Ens fem ressò de la crònica de Toni Baró per Ua1 ràdio
sobre San Fermín 2018 i la iniciativa  que crida a les dones a vestir de negre 
el dia del Chupinazo