donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 26 de juny del 2017

PER DIVENDRES: ACTIVITAT INTERGENERACIONAL A BALÀFIA EN COL.LABORACIÓ AMB SANITAS RESIDÈNCIAL

Les associacions de Balàfia col.laboren en els projectes intergeneracionals de les Residències de gent gran del barri, són una eina de dinamització sociocultural i vinculació entre les persones i agents de la residències de la tercera edat, les associacions i la comunitat. 

Oferim als usuaris un espai físic, Centre Cívic de Balàfia,  i participatiu on, a través de la creació i el manteniment d’ aquesta activitat,  potencia les capacitats físiques, cognitives i d’autoestima a la vegada que promoure les relacions socials entre les i els destinataris. De programació ocasional, el projecte esdevé el fil conductor de les diferents activitats educatives, culturals i lúdiques de la institució dirigides a contribuir a la preservació del grau d’autonomia i independència dels residents així com l’assolisemt d’un estat de benestar emocional òptim.