donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 3 de juny de 2017

Desena edició dels Premis Dona i Esport de Barcelona:Èrika Villaécija, Laia Sanz amb Eloi Vila i Laia Palau guardonades

Les premiades d'enguany són Encarnación Hernández, per la promoció esportiva, va ser una de les jugadores pioneres del bàsquet català, entrenadora i àrbitre; Erika Villaécija, a la dona esportista; el Club d’Atletisme Nou Barris, al club esportiu; i Laia Sanz i Eloi Vila, al mitjà de comunicacióLa nedadora Erika Villaécija ha estat premiada per la seva trajectòria en l'alt rendiment i pel suport que dona a les atletes més joves, la pilot de Corbera ha recollit el Premi de Comunicació, juntament amb Eloi Vila, pel llibre "Qui té la voluntat té la força", i la jugadora de bàsquet ha rebut una menció especial per la plata als Jocs Olímpics de Rio.
Amb aquests premis l' ajuntament de Barcelona i el seu Institut d' Esports reconeix l'esforç, la constància i la il.lusió que posen les dones en l'esport. Els premis donen prestigi a l'Esport Femení. FELICITATS !!
Preparant #Balafia9donaiesport
 La frase d'Angela Davis, "feminisme és la idea revolucionària que les dones som persones" és dolorosament vigent.