donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 31 de maig del 2017

8 de juny 2017, dijous, APLEC DE LES DONES DE LLEIDA

Les dones de les entitats, associacions i vocalies de dones de Lleida  celebren l’Aplec de les Dones, aquest any és fa el 8 de juny de 2017. L’acte compta amb l’assistència de l’Alcalde, Àngel Ros i de les regidores de drets civils, cooperació i igualtat, tinents d´alcalde i regidora de benestar social i de Seguretat.
L’Aplec te lloc al Pavelló 4 de la Fira de Lleida- Camps Elisis, organitzat des del Casal de la Dona i Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones (CIAD) de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l’Ajuntament de Lleida.
És un esdeveniment que se celebra des de l’any 1994 i que te l’objectiu, a més a més d’enfortir el teixit associatiu femení i la xarxa de col·laboracions entre les entitats de dones del municipi, una clara voluntat de reforçar el lideratge femení i, alhora, promoure accions per a la millora de la salut i el benestar de les dones, ja que s’emmarca en la commemoració anual del 28 de maig, Dia Mundial d’acció per a la salut de les dones. 
Al llarg de la jornada, l’Espai Dones i Salut, oferta una àmplia informació sobre els recursos i serveis de les entitats de salut que hi ha al municipi de Lleida. Durant el matí les assistents  participen en una sèrie de tallers dissenyats amb dinàmiques grupals, que tenen la finalitat de promoure l’adquisició d’hàbits saludables i estratègies per a la millora de la salut física i emocional de les dones.