donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 30 d’abril del 2017

JORNADA DONA i ESPORT "Excel·lència i esport femení" 04/05/2017 (Tortosa)

Els excel·lents resultats obtinguts en els darrers anys per les dones en competicions oficials a nivell olímpic, mundial o europeu en esports com el bàsquet, la natació, la natació sincronitzada, l’esquí de fons, l’handbol, el piragüisme, el rugbi, o el waterpolo situen les nostres esportistes en els llocs més alts dels pòdiums. Uns meritoris resultats obtinguts tot i les dificultats i obstacles per a la pràctica esportiva femenina professional, tant pel que fa a recursos econòmics, com a prejudicis socials.
Aquesta xerrada s’emmarca en el pla d’actuacions previstes en el Programa Dones i Esports, elaborat per la Secretaria General de l’Esport, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones i la seva difusió a les Terres de l’Ebre. La Jornada forma part del Pla de formació continuada de l’Escola Catalana de l’Esport.En aquesta Jornada analitzarem l’evolució de la participació femenina als Jocs Olímpics del 1920 fins a l’actualitat i les dades referents a la pràctica esportiva federada de les dones a Catalunya. Dones i homes relacionats amb els esports d’aigua (natació curses, natació aigües obertes, rem, vela...) ens explicaran en primera persona quin ha estat el seu recorregut fins arribar a assolir l’excel·lència esportiva i de quina manera concilien, els uns i les altres, les seves vides amb l’exigència que requereix l’esport d’alt nivell. Lloc i data:  Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre (C/ Montcada, 23    Tortosa). Dijous 4 de maig de 2017, de 18-20hores.