donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 8 d’octubre del 2016

PRESENTEM L'OBSERVATORI CULTURAL DE GÈNERE

Dècades de lluita feminista van fer possible l'any 2007 la redacció i aprovació de la Llei orgànica 3/2007 del Parlament espanyol (coneguda com a Llei d’igualtat), que entre altres coses,
textualment obliga a “promoure la presència equil.librada de dones i homes en l’oferta artística i cultural pública”, i que afirma estar destinada a aconseguir “la igualtat efectiva entre dones i homes en la creació i producció artística i intel·lectual”. Al juliol del 2015 el Parlament de Catalunya va aprovar la seva Llei d'igualtat efectiva de dones i homes, que recull també un article dedicat a la cultura. La realitat ens diu que aquestes Lleis no es compleixen i que no existeix una voluntat ferma de fer-les complir. És per això que considerem absolutament necessari fomentar bones pràctiques que la facin efectiva, començant per sensibilitzar les Administracions Públiques i a la ciutadania, tot donant-los eines de treball útils perquè prenguin consciència de la seva responsabilitat.


Amb la col.laboració de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC)
A càrrec de Mª Àngels Cabré i Helena Alvarado