donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 6 d’octubre de 2016

HOMENATGE A MONTSERRAT ROIGnguany és l'aniversari de la mort de diverses dones importants per a la nostra cultura i, en concret, per a la nostra literatura. Fa 50 anys que ens va deixar Caterina Albert/Víctor Català, 30 que ho va fer Simone de Beauvoir i 25 de l'adéu de la gran Montserrat Roig (1946-1991).
Periodista i escriptora, la Roig va ser una de les dones més rellevants de la cultura catalana dels anys 70 i 80, tant per la seva faceta com a narradora com per la seva tasca pròpiament periodística, que la va portar a investigar en terrenys fins llavors desconeguts, com demostra el seu llibre Els catalans als camps nazis, que era un dels seus grans orgulls.

L'ADPC li ret homenatge en companyia de la gent que la va estimar i d'altres que no la vam conèixer però l'admirem profundament.

Dilluns 13 de juny a les 18h, al COL.LEGI DE PERIODISTES DE CATALUNYA.
Amb la participació de Neus Ràfols, Rosa Montero i Roger Sempere, i una fila zero d'excepció. Conduirà l'acte Mª Àngels Cabré, directora de l'OCGènere.

http://observatoricultural.blogspot.com.es/