donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 21 de maig del 2016

POSEM EN VALOR EL TREBALL DE LES DONES: BECA CRISTINA DE PIZAN

AMB EL PARAIGUA DE LA FESTA DE LA NIT DELS MUSEUS
VOLEM FER AQUEST APUNT
ESPECIALMENT CONTENTES PER AQUESTA
ONZENA EDICIÓ
ESTAREM ATENTES 
I FAREM DIFUSIÓ DE LES CONCLUSIONS
DEL TREBALL
El Saló de Sessions de la Paeria va acollir, al març, un dijous,  per al lliurament de la XI Beca de recerca Cristina de Pizan. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de la regidora de Polítiques d'Igualtat, Sara Mestres, i del president del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Lleida, Rafa Gimena, van presidir l’acte, en el qual va quedar palès la voluntat per fomentar polítiques de gènere. El paer en cap va recordar que els premis i beques, promogudes per l’Ajuntament i el CPC delegació a Lleida, treballen conjuntament per visibilitzar i posar en valor el treball de les dones, a cops poc reconeguts.
La XI Beca de recerca Cristina de Pizan està al costat del treball que es desenvolupa en l’àmbit de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes i incentiva propostes d’actuació en favor de l’equitat de gènere i per a la consolidació d’una societat més justa, equitativa i solidària.
El projecte que ha estat distingit en aquesta edició ha estat "Identitats femenines en l’art al Museu de Lleida: d’objectes representats a subjectes de la representació". La seva autora és la doctora en Filosofia per la Universitat de Barcelona, Georgina Gonzàlez Rabassó.
El Jurat ha estat format per Sara Mestre, qui també ha estat la presidenta; la presidenta de la Vocalia de la Dona de l’AV Copa d’Or i Sot de Fontanet, en representació del Consell Municipal de les Dones, Núria Martínez Torrebella; la responsable de l’Àrea d’Igualtat de Gènere de CCOO- Terres de Lleida, Raquel Collado; el president de la Comissió Informativa de les Polítiques de drets i serveis a les persones, per a la política cultural, de l’educació, esports i de la participació, Xavier Rodamilans; en representació de la sectorial de Polítiques d’Igualtat d’UGT – Terres de Lleida, Anna Almendros; en representació del Centre Dolors Piera d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones de la Universitat de Lleida, Maika Molina; la professora de Sociologia de la Universitat de Lleida, Paquita Sanvicén, i també la tècnica de la Paeria, Isabel Hornos.
FELICITATS!