donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 25 de gener del 2016

BALÀFIA ÉS SOLIDÀRIA: POSA'T LA GORRA. FESTA A LA SEU VELLA EL 28 DE FEBRER. A BALÀFIA POTS COMPRAR LA GORRA AL BAR DEL CENTRE CÍVIC.

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic. Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que hem fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.
Des de ja fa 2 anys, Lleida celebra la seva festa del Posa’t la Gorra a la Seu Vella! amb gran èxit de participació, implicant les administracions locals, empreses, escoles, i comerços.
La campanya “Posa’t la gorra!” és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que  duem a terme . Amb la campanya volem aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les famílies i garantir la seva sostenibilitat en el futur.
La gorra cada any també ens vol recordar que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot, i també per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que els agrada fer. Posant-nos la gorra els ajudem a construir un futur on realitzar aquestes inquietuds i fer possible aquests somnis. Posant-nos la gorra ens convertim en nens i nenes iguals.