donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 2 de novembre del 2015

día mundial de la diabetes:CAMINADA DIUMENGE 8 DE NOVEMBRE

En l'actualitat s'estima que al voltant de 220 milions de persones pateixen de diabetis. Cada 10 segons, 2 persones esdevenen diabètiques. Des de l'any 2009 fins a l'any 2013, el lema imposat per l'OMS és l'educació i prevenció de la diabetis.


L'educació és la base de la prevenció de la diabetis, ja que a través d'educar la població es poden detectar aviat casos de diabetis i prevenir complicacions derivades d'aquesta malaltia. Una de les principals coses a tenir present són els signes i símptomes que pot presentar la diabetis.

L'Organització Mundial de la Salut i la Federació Internacional de Diabetis van establir al dia 14 de novembre, com el dia mundial de la diabetis . Aquesta commemoració es realitza en honor a Frederick Banting , científic que va descobrir la insulina , hormona fabricada pel pàncrees i que permet l'entrada de glucosa a la cèl·lula. La diabetis és una malaltia metabòlica que es caracteritza per la reducció de síntesi d'insulina o per la manca total d'insulina en sang.