donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 17 de desembre del 2014

CONSELL NACIONAL DE DONES DE CATALUNYA

El dissabte  vam anar a  Manresa a la reunió constitutiva del Consell Nacional de  Dones de Catalunya. Les Assemblees Territorials de Dones de Catalunya impulsen la participació de la xarxa associativa femenina en les polítiques de dones que realitza el Govern de la Generalitat de Catalunya.

El Consell és un òrgan participatiu i consultiu de l'ICD, organisme adscrit al Departament de Benestar Social, i està format per representants de més de 345 entitats de dones de Catalunya. A través d'aquest Consell, les entitats de dones esdevenen interlocutores de les polítiques que fa el Govern de la Generalitat, en especial els plans específics de dones.

Imatge de la Permanent a Barcelona
Els grups de treball d'aquest Consell aprofundeixen en temes relacionats amb les polítiques de dones, realitzen dictàmens i propostes d'actuació en aquest àmbit, i l'avaluació de l'acompliment dels plans de les polítiques de dones a Catalunya. Actualment hi ha formats vuit grups de treball que fan seguiment de les polítiques del Govern.
El Consell també compta amb la participació de les Assemblees Territorials de Dones de Catalunya, que representen l'equilibri territorial i impulsen la participació de les dones a tot el territori. Així, el Consell és un òrgan ampli, participatiu i plural, que dóna cabuda a la màxima representació de la diversitat del moviment associatiu de dones de Catalunya.