donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 1 de desembre del 2014

1 de desembre, es commemora el Dia Mundial de Lluita contra la Sida (DMS),

A donabalafia associació recordem un any més el dia 1 de desembre, dia mundial del la lluita contra la SIDA, és el dia escollit per Nacions Unides per recordar i donar a conèixer al món l'epidèmia global de la sida causada per la extensió de la infecció del VIH. Encara ens resta encara un llarg camí per acabar  el combat contra l’epidèmia del VIH. Trenta milions de persones han perdut la vida infectades per la SIDA des de la identificació del virus. La infecció i mort per VIH es viu com una realitat quotidiana habitual en aquelles àrees del món on també hi regnen la misèria i la fam. Allà on el descobriment de nous medicaments han fet de la SIDA una síndrome crònica, els prejudicis i l’estigma de la serofòbia segueixen sotmetent i marginant les persones infectades.
Educació sexual integral: contra la SIDA i per unes relacions lliures. Reivindiquem el dret al coneixement de la nostra salut i la nostra sexualitat com un dret universal inalienable i indispensable. L’educació és el mecanisme de prevenció més efectiu per garantir unes relacions sexuals sanes i és alhora l’arma més potent per poder gaudir de la nostra sexualitat amb absoluta llibertat. Cal combatre la moral patriarcal i conservadora, que converteix en un tabú tot allò que envolta el sexe perquè ens limita sistemàticament l’accés a informació sobre pràctiques sexuals segures i ens aboca a pràctiques de risc nefastes.   A les escoles, als instituts, arreu, mantinguem viva la batalla per una educació lliure de tabús, prejudicis i homofòbia.
Aquest dia s' ofereix una possibilitat de sensibilització única per a informar a la població sobre la pandèmia i per oferir missatges que promoguin la prevenció davant la infecció del VIH.