donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 14 de juliol del 2013

Caminar : una bona activitat per l' estiu

El Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) és una actuació conjunta del Departament de Salut i la Secretaria General de l’Esport, pretén oferir una campanya dirigida a la població sedentària, per a què s’incorpori a un programa d’activitat física amb finalitats saludables.
PRESCRIPCIÓ FACULTATIVA: Cap (Centre d'atenció primaria)
INFORMACIÓ:  http://www.pafes.cat


 
Fer activitat física de manera regular és cuidar-se, perquè tot l'organisme en surt beneficiat.
Més informació a la web http://www.pafes.cat http://canalsalut.gencat.cat 
 Programa de promoció de la salut des de l'atenció primària mitjançant el consell i la prescripció d'activitat física. 
L'objectiu del programa és millorar la salut i la qualitat de vida de les persones sedentàries, tot augmentant els nivells d'activitat física (AF) dels adults mitjançant la capacitació de professionals sanitaris i d'AF i facilitant la pràctica als usuaris de l'atenció primària. 

El Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l'activitat física i l'alimentació saludable, conegut com PAAS, va ser elaborat pel Departament de Salut en resposta a l'increment observat en la prevalença d'obesitat, d'acord amb l'estratègia mundial de l'OMS i de la NAOS.
Dins del PAAS, s'inclouen accions pròpies i altres a les quals s'ha donat assessorament tècnic i/o suport institucional en quatre àmbits:
• educatiu
• sanitari
• comunitari
• laboral
Algunes accions del PAAS es porten a terme des d'ajuntament i consells comarcals, institucions sanitàries o educatives, gremis, fundacions i empreses privades.