donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 13 de juny del 2013

Ens encanta col.laborar amb les Institutcions :Activa’t al Casal : L'advocada respon ...drets Sexuals i de Reproducció de les Dones

Darrera sessió d'aquest curs del taller mensual L’advocada respon..., del programa Activa’t al Casal.

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, Maria Rosa Ball, ha presidit aquest dilluns la darrera sessió d'aquest curs del taller mensual L’advocada respon..., del programa Activa’t al Casal. Ha tractat sobre els drets sanitaris i en matèria de salut sexual i reproductiva, i la professional que ha impartit la xerrada ha estat Montse Viladrosa, llicenciada en Dret, diplomada en Infermeria i Ajudant Tècnic Sanitària. 
L’acte ha tingut lloc a Centre Cívic de Balàfia, a petició de Dona Balàfia Associació i la Vocalia de la Dona de l’AV Balàfia, atès que L'advocada respon... forma part dels Tallers Itinerants. La sessió estava programada en el marc del Dia Mundial d’Acció per la Salut de les Dones, que es commemora cada any el 28 de maig. Totes les dones i homes van escoltar amb molta atenció les explicacions de la ponent que va donar tot tipus de detalls sobre aquest tema tan ampli.