donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 9 de juny del 2013

Crowdfunding 'I tu com ho veus?'/¿Y tú cómo lo ves? / fer una mirada al masclisme quotidià

I tu com ho veus? és un documental que proposa fer una mirada al masclisme quotidià; un masclisme que podríem qualificar d’“invisible” o de “micromasclisme”. La primera dificultat es justament trobar el nom exacte per definir-lo i adonar-nos de la seva presencia dia a dia.

A traves de les accions i reflexions de tres dones es vol mostrar que aquest masclisme o sexisme quotidià esta tan arrelat a la nostra societat que moltes vegades passa desapercebut. Les tres protagonistes d'aquest documental ens dirigeixen cap a una reflexió mes profunda i conscient i mostren que les “petites coses” importen.
(fes-ne un tastet aquí
  
El documental s’emmarca dins la producció del Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, que assessora la documentalista Belkis Vega. En l’edició d’enguany del Taller de Documental Creatiu, el centre ha sofert una forta retallada del pressupost per la qual cosa només s’ha pogut garantir el finançament del documental fins al rodatge. Aquest crowdfunding vol fer possible el muntatge i l’edició del documental que tindrà una durada d'uns 20 minuts.
A partir de I tu com ho veus? volem:
- Reflexionar com a grup sobre com es reprodueix, dia a dia, a través dels petits detalls les relacions de dominació com el masclisme.
- Fer arribar el nostre documental a centres educatius, grups de dones, projectes de transformació social amb els que volem compartir la experiència.
Aquest és un documental sobre la magnitud dels petits detalls i d’afrontar dificultats invisibles. Dificultats a les que aquí anomenem masclisme... quotidià!