donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 9 de març del 2010

Missatge de la Consellera Capdevila el dia Internacional de les dones 2010


La consellera Carme Capdevila insta la societat i els governs a continuar treballant per assolir els objectius fixats a Beijing fa 15 anys

A la reunió d'Estats i  ONG que s'està celebrant a Nova York fa un balanç positiu dels avenços assolits a Catalunya

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, ha instat la societat i els governs a continuar treballant per assolir els objectius fixats a Beijing fa 15 anys. Capdevila va fer aquestes declaracions  amb motiu del Dia Internacional de les Dones i després d’haver assistit a Nova York a la Comissió de la Condició Jurídica i Social de les Dones, que s’està celebrant aquests dies.
La comissió que s’està celebrant a Nova York ha comptat amb la presència de representants del Consell Nacional de Dones de Catalunya, DonaBalàfia Associació,  representada per la presidenta Jos Farreny, òrgan consultiu i participatiu de l’Institut Català de les Dones. La consellera i representants del consell han participat en els panells del Fòrum Mundial de Dones i en els grups de treball promoguts per organismes consultius i participatius que s’han dut a terme a la seu de Nacions Unides.     
més informació consulteu
1.- http://www20.gencat.cat/portal/site/dasc/
2.-http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=26063&idioma=0&departament=1&canal=2