donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 24 de febrer del 2010

Pequín + 15. Conferències Mundials sobre les dones



            a)  Declaració de Pequín
            b)  Plataforma d’Acció

El Consell Nacional de Dones hi participarà com a organisme amb estatus consultiu especial del Consell Econòmic i Social de Nacions Unides.
La consellera d'Acció Social, Carme Capdevila, la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva, i diverses representants del Consell Nacional de Dones de Catalunya participaran a la sessió de la Comissió per la Condició Jurídica i Social de la Dona, que té lloc, de l'1 al 12 de març, a la seu de Nacions Unides a Nova York.
En aquesta reunió es portarà a terme la revisió i avaluació de quinze anys d'aplicació de la Declaració i Plataforma d'Acció, document aprovat a la IV Conferència Mundial sobre les Dones, celebrada a Pequín l'any 1995, i dels resultats de vint-i-tresè període extraordinari de sessions de l'Assemblea General titulat 'La dona a l'any 2000: igualtat entre els gèneres, desenvolupament i pau pel segle XXI' i la seva contribució a fer real la perspectiva de gènere en el camí cap a la plena realització dels Objectius de desenvolupament del Mil·lenni.
El Consell Nacional de Dones hi participarà com a organisme amb estatus consultiu especial del Consell Econòmic i Social de Nacions Unides.
DonaBalàfia Associació, en la persona de Jos Farreny, presidenta, ha rebut l’acreditació i carta de presentació per tal d’accedir a les sessions. En l’entitat ens sentim honorades i al hora carregades de responsabilitat a l’hora de representar les terres de Lleida en aquesta important conferència. “Mirar el món amb ulls de dona”  fou el lema de la conferència de Beijing i és com nosaltres,  confeccionem les nostres programacions.