donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 21 d’abril del 2020

GestioEmocional.Cat estudiarà i determinarà quines són les vostres necessitats emocionals

Perquè sabem que el confinament pot generar pensaments i emocions negatives, hem desenvolupat una aplicació per donar-vos suport durant aquest període difícil. Es tracta d’una aplicació web, a la qual podreu accedir tant des del vostre dispositiu portàtil (telèfon, tauleta,...) com des de l’ordinador.
Podreu fer una avaluació de la vostra salut mental, disposar d'eines per gestionar els símptomes de malestar, accedir a recursos professionals de salut mental i rebre indicacions i consells sobre què cal fer en cada situació. L’aplicació us proporciona un seguit de preguntes que us ajudaran a millorar el vostre estat d’ànim i, en el cas que fos necessari, se us facilitarà l’atenció amb un professional.
Hi podeu accedir a través d’aquest enllaç: GestioEmocional.cat. Un cop a dins, se us avalua el vostre estat emocional. Heu de pensar que la por, l’angoixa, la preocupació o la tristor són emocions normals davant la situació d’alerta sanitària que estem vivint a dia d’avui. L’eina estudiarà i determinarà quines són les vostres necessitats.
La situació és completament anòmala per a tots nosaltres. Els canvis d’ànim en poden ser una resposta. Poder-ne ser conscient és una oportunitat.