donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 19 de novembre del 2018

NOSALTRES JA HO HEM FET.Us facilitem l’enllaç per formalitzar l’adhesió de la vostra entitat al MANIFEST DEL MON DE L’ESPORT 2018 amb motiu del Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones 25 novembre

Us facilitem l’enllaç per formalitzar ladhesió de la vostra entitat al MANIFEST DEL MON DE L’ESPORT 2018 amb motiu del Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones (25 novembre). La seva difusió forma part de les actuacions emmarcades en el “Programa Dones i Esports”.
Podeu fer lectura pública del Manifest en activitats fisicoesportives d’àmbit escolar, federat o universitari, de competició o de lleure, fins al 30 de novembre. Teniu en compte que la lectura del manifest té una durada de poc més d’un minut i haurà de fer-se abans d’iniciar l’activitat, per la persona escollida representativa que considereu més adient.  Per fer-ne la màxima difusió, podeu utilitzar els creats per la campanya (cartells, banner, gif, peu de signatura de correu electrònic,..) que podreu personalitzar amb la imatge de la vostra entitat. També us demanem que feu extensiva la vostra adhesió mitjançant les xarxes socials i utilitzeu les etiquetes #JoTambé i #esportcat.,


Podeu consultar la relació d’entitats adherides amb la informació referent a les dates, activitats esportives i llocs on es faran les lectures públiques del Manifest. Esperem que compartiu aquesta campanya i us sumeu a la iniciativa de moltes dones que, amb coratge i valentia, han fet un pas endavant i s’han atrevit a denunciar públicament les violències sexuals, també en el món de l’esport.


Contra cap dona, 
contra cap nena, 
ni a l’esport ni en lloc! 
per una Catalunya lliure 
de violències sexuals
En record a Rosa Luxemburgo