donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 19 d’octubre del 2018

25 anys de la VOCALIA DE LA DONA DE L' AVV BALÀFIA. RECONEIXEMENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA A LES ENTITATS DE DONES

 l’artista Mar Hdez Plana ha confeccionat la Litografia d'obsequi



Creiem que les persones que desenvolupem el nostre treball des del voluntariat amb l’ajut de les institucions, l’ Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida i l' Institut Català de les Dones, principalment, ens honora la solidaritat, el respecte, la integració, la companyonia i l’amistat i així ho transmetem. Aquest tipus de col·laboracions ens fan créixer a totes i tots, anant més enllà del que és purament l’activitat i el seu entorn. Confiem continuar col·laborant en properes edicions.

Teresa Gil recull la Litografia de la Vocalia de la Dona de Balàfia

Montserrat Torruella, Teresa Gil i Àngeles Amador amb Jos Farreny, delegades

A Catalunya hi ha actualment 1.051 associacions de dones. La presidenta de l'Institut Català de les Dones (ICD), Núria Balada, va presidir l’homenatge i reconeixement públic que el Govern de la Generalitat de Catalunya va fer a 50 associacions de dones que han arribat als vit-i-cinc anys de trajectòria.

Núria M. Torrebella recull la Litografia de la Vocalia de la Dona de l' Associació Veïnal de Copa d'Or i Sot de Fontanet
Les aportacions de les dones són necessàries si volem avançar cap a un model de societat  més justa i equitativa”. En aquest sentit, la presidenta ha subratllat que “les associacions de dones canalitzen la participació, fan fluir i visibilitzen idees i opinions, i faciliten la interlocució entre els actors de la societat”.  També ha destacat que “no hem d’oblidar que els drets assolits i consolidats per les dones ho són gràcies al treball constant i a la tenacitat de les entitats que els han perseguit i aconseguit”.