donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 26 de maig del 2016

JUANJO GARRA JA FA 3 ANYS QUE ENS SOMRIU DES DEL CEL DEL DAULAGHIRI. FORMAR-SE I NO CONFORMAR-SE

Les Associacions Veïnals del Secà de Sant Pere i Balàfia, el CEL. Centre Excursionista de Lleida i DonaBalàfia associació conjuntament amb la família del Juanjo recordarem i homenatjarem la seva figura el divendres 27 de maig 2016 en el 3r aniversari de l'absència que encara ens resistim a assumir, l'acte tindrà lloc a l'exterior 
del pavelló Juanjo Garra C/Jordi Solé Tura sn. a les 20:00h.
 Llegirem un  text triat  per l'Assumpta d'entre els que ens va deixar per tal d'escoltar un pensament que els lleidatans i lleidatanes sintonitzem i admirem...
Acompanyeu-nos i confortem-nos mútuament tot intentant seguir l'estela de qui va dir
 "Nomes des dels cims més alts es poden veure els horitzons més llunyans"
SEMPRE LLIGAT A BALÀFIA
AMB LES MUNTANYES
AMB EL COMPROMÍS PER UNA SOCIETAT MILLOR
RECOLLINT EL PREMI VILA EUROPEA DE L'ESPORT
Parlament Europeu
- extrets de les seves cròniques  -

Un dia per recordar 12.05.12

A les 4:00h de la matinada del dia 11 de maig estava prevista la sortida des del Camp-III cap al cim, en quant es van adonar que no hi havia visibilitat, varen sortir a les 5:30h. Després de 10 hores d’ascensió, encara estaven a uns 30 minuts del cim. Van comunicar la seva situació a Lleida. 
Els expedicionaris van encara havent-hi molt dolentes condicions de neu, però amb molta il·lusió, van atacar el cim del Xixa Pangma en plena nit, un dels membres del grup es va posar malalt, després de 22 hores i mitja van fer cap al Camp-III. 
A la matinada del 12 de maig, el grup va dormir arraulidet al Camp-III després d’una llarga tornada des del cim que va durar fins les 4:30 hores a.m. Però només van descansar una hora i mitja abans de que el fort vent els despertés a tots. 
En fer-se de dia i veure el cim, l’expedició no té clar on van arribat realment, amb les dades dels altímetres i les fotografies realitzades quan arribaran al Camp Base es verificarà el cim. De totes maneres els expedicionaris estan molt orgullosos de la fita aconseguida.

Entre 1995 i 1997 va participar en un conjunt de tres expedicions, conegudes com a Expedició Trilogia, en les quals coronà el Fitz Roy (1995), el McKinley (1996) i l'Aconcagua (1996-1997). En aquella època (1995-1996) es proclamà campió d'Espanya d'esquí de muntanya en categoria mixta, i l'any 1998 va obrir la viaAssumpta de Lleida per coronar l'Illiniza sud.[3]
Us esperem