donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 13 de maig de 2016

CAMINAR PER ENVELLIR AMB SALUT. L'EXERCICI FÍSIC ÉS LA CLAU PER ARRIBAR EN FORMA A LA VELLESA

Consells per venir a Caminar:
Porteu roba còmoda, que no oprimeixi la zona abdominal.
Aneu a caminar ben calçats, amb sabates esportives cordades.
Porteu aigua per rehidratar.
Mentre camineu, cal que pugueu parlar sense dificultat, sinó caldrà que alentiu el ritme.
Fer esport és bo per a la salut?
L’ esport per si sol no es pot considerar ni bo ni dolent per a la salut; per tal de fer un esport saludable, cal que es respecti les característiques de l’activitat física saludable per a cada persona, d’acord amb les seves característiques personals, l’etapa del cicle vital en la que es troba, els problemes de salut que pugui tenir, etc.
 Sovint la pràctica de l’esport (sobretot a nivell de competició) comporta una activitat física d’intensitat excessiva que pot provocar problemes de salut tant a llarg termini com a curt termini. 
Per exemple, una nena de deu anys que s’entreni per ser gimnasta d’alt nivell, haurà de dur a terme de forma repetitiva exercicis molt perjudicials per al seu desenvolupament, i quan sigui més gran segurament tindrà molts problemes de salut articulars. 
- See more at: http://www.infermeravirtual.com/cat/activitats_de_la_vida_diaria/moure_s/activitat_fisica#sthash.UECSxAbV.dpuf