donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

diumenge, 31 de gener de 2016

GRÀCIES. MOLTES GRÀCIES !!! per un divendres de gener de 2016 amb voluntat transformadora de l'Esport i la Dona!
VII Taula Rodona - Col.loqui sobre “Dona i Esport" a Balàfia, aquest any dedicada al II Congrés Català de l' Esport i a l' Observatori Femení de l' Esport Lleidatà l seguiment de les Xarxes Socials de l' Esport Femení.
L’ Acte ha estat preparat conjuntament per DonaBalàfia Associació, la Vocalia de la dona i  l' Associació de Veïns de Balàfia.
            Les paraules de la presidenta i la presentació del Sr. Ignasi Servià han donat pas a la tertúlia que ha esdevingut un fòrum moderat per la Sra. Conxita Duran:  “Totes i tots els  presents hem tingut un nexe comú,   parlar de Dones Esportistes, de l' alegria i dificultat de practicar esport - de la Desigualtat  – del Progrés, de la salut i de la Qualitat de vida”. 
La  nostra voluntat ha estat la de coordinar esforços i obtindre el ressò que és mereixen totes les dones i sobretot les que adopten l’esport com a estil i forma de vida.
En conclusió : Aquesta trobada ha volgut ser un espai de treball,  de reflexió i debat emmarcada en les dones, la Igualtat, el  posar en valor les seves fites, inquietuds, neguits i anhels, sobretot de les esportistes però també de les responsables esportives d'entitats i dels i les polítiques  de la nostra ciutat.
 
La vostra participació ha estat una molt valuosa ajuda, per això en el nostre nom i en el de les entitats col·laboradores us volem fer palès  el nostre agraïment i a l’hora us anunciem que seguirem col·laborant  en properes edicions. 
 MOLTES GRÀCIES !!!