donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 29 de novembre del 2023

MENINAS, UN PREMI A LA CONSTÀNCIA - TREBALL I DEDICACIÓ DE LES DONES DEL MÓN VEÏNAL. MOLTES GRÀCIES

 

La Delegació del Govern a Catalunya ha reconegut el treball de la periodista Ana Bernal-Triviño amb el premi Menines 2023 de Catalunya, que valora el compromís d'organitzacions i persones amb l'eradicació de la violència masclista.

Entre els premiats d'aquesta onzena edició també hi ha el Servei d'Atenció a la Víctima de la Guàrdia Urbana, el treball de les associacions veïnals en la perspectiva de gènere amb els Barris Violetes, la fiscal en cap de la Fiscalia Provincial de Tarragona, María José Osuna, i el magistrat i degà dels Jutges de Girona, Gustavo José Muño.

El Govern ha commemorat, un any més, el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència cap a les Dones a l'acte de lliurament d'aquests premis, celebrat aquesta tarda a l'Auditori de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) de Barcelona.