donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 7 d’agost del 2023

PRESENTACIÓ DE PREGONERES DE LA FESTA MAJOR DE BALÀFIA: ASCEN IBAÑEZ RIESTRA I ESTHER PINTO PAGÈS.

COM NO POT SER D’UN ALTRA MANERA A LA PRIMERA FESTA MAJOR DE LA NOVA JUNTA DE L’AV BALÀFIA S’HOMENATJARÀ A LES DONES DEL MÓN DE L’ESPORT i A LES DONES DE LA CIÈNCIA I LA TECNOLOGIA

AQUESTES DONES QUE NO ENS CANSAREM DE APLAUDIR I APRECIAR.

A VEGADES POC RECONEGUDES I VALORADES SOBRETOT PER ALGUNS SECTORS. NO ÉS EL CAS DE BALÀFIA ... SEMPRE LES REIVINDIQUEM!!

Al nostre barri i a la Nostra Festa Major de Balàfia d'aquest any: EN FEM BANDERA ...

ORGULLOSES DE DONAR LA PARAULA A LES PREGONERES ASCEN IBAÑEZ RIESTRA I ESTHER PINTO PAGÈS.

MENTRES ES PREPAREN US LLEGIREM UN EXTRACTE DEL SEU LLARG CURRÍCULUM !!!

ASCEN IBAÑEZ RIESTRA

Professora d’ Educació Física, INS Torre Vicens. Entrenadora Nacional d’ Atletisme. Especialista en les proves de tanques amb una experiència de més de 20 anys. Ha estat a 2 olimpíades.

La seva passió és fer del món de l’esport i dels entrenaments personals un racó per créixer personalment i desconnectar.

Ascen Ibáñez Riestra: Un immens cor, per no recórrer a altres qualificatius. Molts cops costa identificar-se amb les entrenadores, són invisibles. L’ Ascen és una de les entrenadores de “fusta” especial. Ha permès que a Lleida haguem tingut un atleta olímpic. Al demanar-li que faci el pregó de Festa Major de Balàfia 2023 volem demostrar davant dels ulls de tothom les virtuts imprescindibles i el talent d’aquesta dona menuda i gran entrenadora i professora.

 Gràcies. 

Esther Pintó Pagès . ABP (Aprenentatge basat en projectes) Definició:

L’aprenentatge basat en Projectes és una metodologia didàctica en què un objectiu extern actua com a propòsit per a aprendre. Aquest objectiu extern parteix del context real, el més proper possible a l’alumne i versemblant.

Per tant, un ABP és una metodologia d’ensenyament-aprenentatge activa que proporciona a l’alumne un aprenentatge reflexiu i significatiu i, per tant, constructivista basat en competències i no pas en continguts.

És a dir, aquesta metodologia interactiva i constructivista ens porta a un canvi metodològic important (metodologies expositives) que permeten a l’alumne a partir de la informació, construir el seu propi coneixement per instrumentalització.

currículum

Professora de Tecnologia de l’INS Torre Vicens

Trets que la caracteritzen i defineixen: és Doctora en Enginyeria. 

Professora de Secundària a l'INS Torre Vicens i també de la UdL en el departament de Química. Imparteix docència a ETSEA i a FEPTS. AGRÒNOMS I A LA Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social

Actualment ocupa el càrrec d'Ambaixadora STEAM - - dels Serveis Territorials d’Ensenyament de Lleida, esta a mitja jornada en aquest càrrec i a mitja a l'institut Torre Vicens.

QUÈ SON LES STEAM ?? ella és Impulsora, creadora i sempre reivindicant una major visibilitat de les dones en les ciències, la tecnologia, l’enginyeria, l’art i les matemàtiques (STEAM) i la necessitat d’incorporar la perspectiva de gènere al món digital..

Des de fa gairebé, 15 anys coordina el grup de treball ICE, STEAM, el motor del canvi.

Formadora del Departament d'Educació, de l'ICE-UdL i també, entre altres, de la FCRI (Fundació Catalana de Recerca i Innovació).

L’ Esther Pintó Pagès És una persona apassionada per aprendre coses noves i per implementar-les a l'aula perquè m'agrada ensenyar i transmetre coneixements.

És una motivada de l'Ensenyament i sobretot d'aquest,  al llarg de la vida. I crec fermament que quan es treballa bé és en equip (fer un bon equip és fonamental) !!! no sol es suma sinó que es multiplica. 

La meva frase que porto cada dia a l'aula és : No es pot motivar sinó s'està motivat. I això els alumnes ho perceben.

I compteu amb mi pel que sigui !!

Agraïm la seva disposició. 

 GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ