donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 30 de gener del 2023

8M. CONCURS LITERARI DE MICRORELATS "COMPARTIM LES CURES, FEM-NOS LLIURES". Trobareu tota la informació si cliqueu damunt del cartell.


Malgrat les polítiques d’igualtat i de conciliació, les cures segueixen sent responsabilitat gairebé exclusiva de les dones. Això determina tant les possibilitats de desenvolupament professional i personal com una sobrecarrega física i emocional. Des de la FDSLL, a través de l’EUIT, formem professionals que tenen com a eix de la seva actuació l’àmbit de les cures a través dels Graus en Infermeria i en Teràpia Ocupacional, unes professions altament feminitzades i socialment poc valorades malgrat reconèixer-les com a essencials.

No obstant, les cures són imprescindibles per al manteniment de la vida. Es tracta d’una qüestió d’equitat però també de subsistència nostra i del planeta. Amb motiu del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, hem volgut, a través d’aquest concurs de microrelats, promoure una reflexió social sobre la necessitat de posar les cures al centre i en equilibri amb la vida productiva i de la corresponsabilització de totes les persones per tal de fer-les sostenibles.