donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 20 de desembre de 2021

#FARTES DEL TERRORISME MASCLISTA. ENS AFEGIM DONANT SUPORT A L' ACCIÓ PROPOSADA PER LA COORDINADORA CONTRA LES VIOÈNCIES MASCLISTES

 

Aquesta setmana han assassinat 3 dones i una bebè, i 3 menors han quedat orfes. Des de començament d'any, 75 dones i menors han estat assassinats per homes.

Les companyes de Sevilla, Las Cigarreras, ens conviden a sumar-nos a la seva iniciativa i hem elaborat cartells seguint el disseny de les darreres campanyes HARTAS del 25N.

 
El dimarts 21 de desembre es realitza una convocatòria davant dels ajuntaments de les nostres ciutats per mostrar la nostra repulsa i per exigir que la violència contra les dones es consideri una vegada emergència política i els governs actuïn en conseqüència i facin funcionar el Pacte d'Estat