donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 17 de maig del 2021

MAIG el dediquem a l’Acció per la Salut de les Dones: Salut mental de les dones en temps de confinament, resistència i resiliència

 

Salut mental de les dones en temps de confinament, resistència i resiliència

Us informem de la Xarxa de dones per Salut 
Naixem l’any 1997 en el marc de les trobades per a la celebració del 28 de Maig: Dia Internacional d’Acció per la Salut de les DonesAquesta data, de referència internacional per a tots els grups de dones que treballen per la millora de la Salut, se celebra arreu del món des del 1987.
De manera regular hem organitzat diversos actes i des del 2000 hem participat amb seminaris de reflexió de la OTPI i l’Àrea de Salut de la Diputació de Barcelona. També hem participat a diversos actes organitzats per associacions de dones i ajuntaments.
Al juny de 2002, ens vam constituir legalment com a Federació, agrupant diverses Entitats de Dones i Entitats mixtes d’arreu de Catalunya interessades per la salut des d’una perspectiva de gènere.
cliqueu a la imatge per anar-hi!